Hoe weet jij of wij een goede klik zullen hebben

Hoe weet jij of wij een goede klik zullen hebben

Als jij twijfelt of ik de juiste coach voor jou ben, is het essentieel om te weten hoe je kunt bepalen of er een goede klik zal zijn. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om dat voor jezelf te ontdekken.

Vraag jezelf af: delen wij dezelfde waarden? Als jij waarde hecht aan zelfliefde, communicatie, en het ontwikkelen van een positieve mindset na verlies, dan hebben we al een sterke basis.

Luister naar je intuïtie tijdens onze eerste ontmoeting, of die nu persoonlijk is of online plaatsvindt. Voel je begrepen? Begrijp je mijn aanpak? Een positieve eerste indruk is vaak een goede indicatie van toekomstig succes.

Vraag jezelf af:  passen mijn doelen bij de begeleiding die ik zoek? Als jij zoekt naar ondersteuning bij het ontwikkelen van een positieve mindset na

het verlies van een ouder, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem de tijd om ervaringen van anderen te lezen. Als coach heb ik mijn eigen stijl, en door de verhalen van andere vrouwen te lezen, krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Dit geeft ons de kans om direct te ervaren of we op dezelfde golflengte zitten. Het is een informele manier om te voelen of onze communicatiestijlen matchen en of je je comfortabel voelt bij mij als coach.

Als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik ben er klaar voor om je te ondersteunen op jouw reis naar zelfliefde en een positieve mindset na verlies.

Jouw reis naar groei en herstel begint hier.

José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.