Energetische en creatieve coaching voor vrouwen

Ontdek de kracht van creatieve coaching!

Rouw is een intens en persoonlijk proces. Iedereen beleeft het anders en heeft behoefte aan een eigen manier om hiermee om te gaan. Bij individuele creatieve coaching staat jouw rouwproces centraal. We focussen op jouw unieke behoeften en mogelijkheden om veranderingen in te zetten die voor jou haalbaar zijn.

Creativiteit als krachtig hulpmiddel

Praten over een verlies is niet altijd eenvoudig. Daarom zet ik creativiteit in als krachtig communicatiemiddel. Momenteel bied ik Mixed Media maken, Krachtbord maken, Boekselen en Mandala tekenen aan. Op die creatieve manieren sta je jezelf toe om je gevoelens te onderzoeken, vorm te geven en visueel te maken.

Een waardevolle investering in jezelf

Een individuele creatieve coaching sessie duurt ongeveer 2 uur en kost € 99,95. Dit bedrag is inclusief alle creatieve materialen, koffie/thee en wat lekkers. Elke sessie is uniek en wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, waardoor je een waardevolle investering in jezelf doet voor de lange termijn.

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Betalen kan gemakkelijk, veilig en uitsluitend via pin (pinautomaat aanwezig), direct na de creatieve coaching sessie. Wil je ook een factuur ontvangen via de mail? Geen probleem, ik stuur het met liefde naar je toe.


Kenmerken van mixed media:

 • De sleutel tot mixed media is het gebruik van verschillende materialen.
 • Mixed media makers experimenteren vaak met verschillende technieken en texturen.
 • Mixed media kunstwerken zijn vaak uniek en een weerspiegeling van de visie van de maker.
 • Mixed media kunstwerken kunnen tweedimensionaal of driedimensionaal zijn.
 • Mixed media maken is een hele fijne uitlaatklep.

De werken die je hier in het filmpje ziet, maakte ik onder andere na het overlijden van mijn vader. Dit heeft mij echt ontzettend goed geholpen met het uiten en verwerken van mijn emoties en gevoelens.

Kenmerken van een krachtbord:

 • Een krachtbord is een visuele representatie van je doelen en dromen. Het kan bestaan ​​uit afbeeldingen, woorden of een combinatie van beide. Door je doelen op deze manier te visualiseren, kun je je focus en motivatie vergroten.
 • Krachtborden worden vaak gebruikt om positieve bekrachtigingen te promoten. Door jezelf te omringen met positieve woorden en beelden, kun je je mindset verbeteren en een meer optimistische kijk op het leven ontwikkelen.
 • Een krachtbord kan je helpen om je doelen concreter te maken. Door je doelen op papier te zetten of te visualiseren, kun je ze beter definiëren en een plan maken om ze te bereiken.
 • Krachtborden kunnen een krachtige bron van motivatie zijn. Door je doelen voortdurend te zien, word je eraan herinnerd wat je wilt bereiken en word je gemotiveerd om actie te ondernemen.
 • Het maken en gebruiken van een krachtbord kan je een gevoel van controle over je leven geven. Door je eigen doelen te stellen en een plan te maken om ze te bereiken, neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen succes.

Kenmerken van boekselen:

 • Oude boeken krijgen nieuw leven als kunstobjecten, wat duurzaam en creatief hergebruik bevordert.
 • Het combineert tekenen, schilderen, schrijven, en collages, waardoor het veelzijdig en toegankelijk is.
 • Elke pagina weerspiegelt je eigen gedachten en gevoelens, wat het een hele goede uitlaatklep maakt.
 • Er zijn geen strikte regels, dus je kunt vrij experimenteren met verschillende materialen en technieken.
 • Gebruik van oorspronkelijke teksten en afbeeldingen bevordert diepere reflectie en herinterpretatie van de boekinhoud.

Kenmerken van een mandala:

 • Mandala's zijn meestal cirkelvormig. De cirkel staat symbool voor eenheid en oneindigheid.
 • Mandala's zijn vaak symmetrisch opgebouwd. Dit betekent dat de vormen en patronen aan beide kanten van een centrale as gelijk zijn. Symmetrie brengt een gevoel van rust en evenwicht in de mandala.
 • Mandala's zijn gevuld met patronen. Deze patronen kunnen geometrisch, bloemig of abstract zijn. Patronen worden vaak herhaald om een ​​hypnotisch effect te creëren.
 • Kleuren spelen een belangrijke rol in mandala's. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Zo kan rood staan ​​voor passie, blauw voor kalmte en groen voor natuur.
 • Mandala's worden vaak gemaakt met een intentie in gedachten. Deze intentie kan zijn om stress te verminderen, creativiteit te bevorderen of verbinding te maken met het spirituele.

Om je alvast te laten zien wat een mandala is en hoe hij gemaakt kan worden, maakte ik een filmpje. Onder het filmpje kun je ook nog eens 20 GRATIS mandala kleurplaten downloaden. Je zult versteld staan wat creatief bezig zijn met je kan doen!

20 GRATIS Mandala Kleurplaten
PDF – 5,1 MB 242 downloadsAls energetische rouw- en verliescoach vind ik het belangrijk dat we beiden een volledig beeld hebben van de persoon waarmee we in gesprek zijn. Daarom kies ik ervoor om mijn kennismakingsgesprekken online te voeren, via WhatsApp videobellen. Op die manier kunnen we elkaar zien, aanvoelen, en ontdekken of er een klik is tussen ons.