Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

Samen met collega Anita van Zandvoort van PUUR liefde & verdriet organiseer ik ZONDAG 28 MEI 2023 van 10.30u tot ± 12.00u een lotgenoten wandeling.

Voor wie: Iedereen met een rouw en verlies verhaal. Dat kan echt vanalles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een ouder, kind, partner, huisdier óf verlies van een baan, echtscheiding, verhuizing of ziekte.

Meer info: Ga naar het Facebook evenement


Klik op de afbeelding om rechtstreeks naar de website te gaan.


Hét platform omtrent rouw- en uitvaart, met informatie, nieuws, inspiratie en laat de nieuwste trends zien op rouw- en uitvaartgebied.

Uitvaartkrachten.nl helpt je bij jouw werk en zichtbaarheid.  Uitvaartkrachten.nl ondersteunt.

Mijn Herdenking heeft een klein assortiment aandenkens, zodat er op basis van de herinnering aan jouw geliefde een mooi ornament of sieraad gecreëerd kan worden. 

Een tastbare herinnering.

…Van Overleven naar Leven…
Rouw en verlies verweven in je leven door rouw effectief aan te pakken door bewustwording te creëren over wat rouw inhoudt, wat dit teweeg brengt en door te bezinnen/ te voelen wat het verlies raakt in je lichaam.

Condole is een app waarin herinneringen, troost en aandacht na overlijden samenkomen.

Met een geheel ingerichte mobiele rouwkamer biedt Mobiele Aula de mogelijkheid om thuis, of op een andere locatie naar keuze, jouw dierbare op te baren. 

Geniet van de uitgebreide pure levensverhalen van de vrouwen in dit blad. Mij vind je onder het kopje 'diensten'.


Zij maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen die op zoek is naar 
een coach

Rouwverwerkingstartpagina.
Op deze startpagina vind je een verzameling van sites, die iemand tijdens hun rouwproces, zou kunnen steunen en troosten.