Klik op de afbeelding om rechtstreeks naar het onderwerp te gaan.


29 januari 2024:

 

Mijn blote voeten verhaal op Libelle.nl. Helaas is dit artikel exclusief voor Libelle leden maar stel dat jij die nou hebt...zou ik mijn artikel zeker even gaan lezen.


6 oktober 2023:

Toen ging mijn persoonlijke verhaal bij Condole online.

Condole is een rouw-app die troost, herinneringen en aandacht na verlies samenbrengt. Ik vertel hoe het overlijden van mijn ouders  me letterlijk en figuurlijk, met blote voeten op de grond zette.


29 augustus 2023:

Toen ik, via een post van haar, zag dat Anti Stress Coach Petra Schroen op zoek was naar een gast voor in haar Anti Stress Podcast voelde ik meteen dat mijn visie op aarden en op blote voeten lopen een hele waardevolle toevoeging zou zijn.

Ik besloot haar een bericht te sturen en van het 1 kwam het ander...


22 juni 2023:

 

Ik ben geïnterviewd door ons plaatselijke krantje 'de Brug'. Het gaat over mijn blote voeten leven, hoe ik mijn leven omgooide na de dood van ons pap in 2017 én hoe ik daardoor bewuster in het leven ben gaan staan.

“Ik leef al vijf jaar op blote voeten. Naar de winkel, het café, bowlen of een festival. Het maakt niets uit. Ik denk er niet eens meer over na. Ik loop altijd op blote voeten."


8 juni 2023:


Ik sta, met een eigen column, in het
Boom Coaching Magazine!! Hoe gaaf is dat!!

Hét magazine voor en door coaches. 
Elke editie van het Boom Coaching Magazine staat boordevol met interessante artikelen, mooie interviews en verhalen over de mens achter de coach. 

 


8 mei 2023:

Annick Verboven van Topfitmetannick.nl zocht gasten die bij haar in de podcast wilde praten over zelfliefde.

Ik voelde me meteen geroepen want zelfliefde is iets waar ik voor de volle 100% achter sta én mijn cliënten dus ook zeker in aan zal moedigen.


14 maart 2023:

Te gast bij Andrea Vasterman. 
Een inspirerende podcast over mijn missie en de bijbehorende veranderingen in mijn leven.
Haar FB pagina: Durf te veranderen


21 februari 2023:

 Ik was zelf een keer te gast in een podcast en wel bij Leonie Van Der Kolk van Beleef het leven !

Het was echt een super gezellig gesprek, dat half uur vloog om!

Herken jij je in het 'beleef het leven' principe? Misschien heb je al hele mooie dingen uit laten komen of heb jij je leven bewust 'omgegooid'? Leonie komt graag met je in contact!


13 februari 2023:

 

Selena Espejo Garcia van Rouw Creaties wilde altijd al eens in gesprek met een rouwcoach. Geen toeval dat wij elkaar vonden op Facebook natuurlijk! Maandag 13 februari 2023 gingen we online in gesprek en maakte zij er super waardevolle blog van!


november 2022

Oervrouw magazine is een blad vol puurheid. Vol diepgang. Prachtige foto’s. Recepten. Kruiden. Kunst. En nog veel meer. Een OERmens, dat ben ik zeker! Ik nam contact op met Melanie, die het blad samen met haar team in elkaar draait en nu ben ik gewoon te vinden onder het kopje "Diensten"

(Rouw- en verlies coaching)


september 2022:

Uitvaart-Inside is een magazine vóór en dóór consumenten en ondernemers uit de uitvaartbranche. Bij de start van mij bedrijf ben ik vrijwel meteen gaan samenwerken met Uitvaart-Platform.nl en ik sta in de eerste editie van hun glossy magazine!


31 augustus 2022:  

23 augustus werd ik geïnterviewd door Naomi van Asperen.

Redacteur en online coördinator bij Wendy Online. Over wandelen, wandelen op blote voeten en mijn blote voeten leven.

Lees het artikel


juni 2022:

Jacobus, het magazine voor en door inwoners van Den Dungen & Maaskantje. Natuurlijk mag ik daar niet in ontbreken. Zo zien al die hulpzoekende vrouwen meteen dat er hulp in de buurt is!

Jacobus Magazine


18 april 2022:

Deze dag ging ik LIVE in gesprek met mijn no bullshit business coach Silvia Bogers. In september 2019 stapte ik bij haar in een traject, terwijl ik wist dat ik geen één Q&A live kon volgen. Je hoort (en ziet) er alles over!

Bekijken