Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

18 April 2022:

Deze dag ging ik LIVE in gesprek met mijn no bullshit business coach Silvia Bogers. In september 2019 stapte ik bij haar in een traject, terwijl ik wist dat ik geen één Q&A live kon volgen. Je hoort (en ziet) er alles over!

Bekijken

Juni 2022:

Jacobus, het magazine voor en door inwoners van Den Dungen & Maaskantje. Natuurlijk mag ik daar niet in ontbreken. Zo zien al die hulpzoekende vrouwen meteen dat er hulp in de buurt is!

Jacobus Magazine

Juli 2022:
 
In deze podcasts deel ik mijn brainwaves, ervaringen, struggles maar ga ik ook in gesprek met anderen. Er komt vanalles voorbij, van (taboedoorbrekende) persoonlijke verhalen tot wijze levenslessen!

Rouw(e) Podcast

31 augustus 2022:  

23 augustus werd ik geïnterviewd door Naomi van Asperen.
Redacteur en online coördinator bij Wendy Online. Over wandelen, wandelen op blote voeten en mijn blote voeten leven.

Lees het artikel

September 2022:

Uitvaart-Inside is een magazine vóór en dóór consumenten en ondernemers uit de uitvaartbranche. Bij de start van mij bedrijf ben ik vrijwel meteen gaan samenwerken met Uitvaart-Platform.nl en ik sta in de eerste editie van hun glossy magazine!

November 2022

Oervrouw magazine is een blad vol puurheid. Vol diepgang. Prachtige foto’s. Recepten. Kruiden. Kunst. En nog veel meer. Een OERmens, dat ben ik zeker! Ik nam contact op met Melanie, die het blad samen met haar team in elkaar draait en nu ben ik gewoon te vinden onder het kopje "Diensten"

Hoe gaaf is dat!