Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

18 april 2022:

Deze dag ging ik LIVE in gesprek met mijn no bullshit business coach Silvia Bogers. In september 2019 stapte ik bij haar in een traject, terwijl ik wist dat ik geen één Q&A live kon volgen. Je hoort (en ziet) er alles over!

Bekijken

juni 2022:

Jacobus, het magazine voor en door inwoners van Den Dungen & Maaskantje. Natuurlijk mag ik daar niet in ontbreken. Zo zien al die hulpzoekende vrouwen meteen dat er hulp in de buurt is!

Jacobus Magazine

juli 2022:
 
In deze podcasts deel ik mijn brainwaves, ervaringen, struggles maar ga ik ook in gesprek met anderen. Er komt vanalles voorbij, van (taboedoorbrekende) persoonlijke verhalen tot wijze levenslessen!

Rouw(e) Podcast

31 augustus 2022:  

23 augustus werd ik geïnterviewd door Naomi van Asperen.
Redacteur en online coördinator bij Wendy Online. Over wandelen, wandelen op blote voeten en mijn blote voeten leven.

Lees het artikel

september 2022:

Uitvaart-Inside is een magazine vóór en dóór consumenten en ondernemers uit de uitvaartbranche. Bij de start van mij bedrijf ben ik vrijwel meteen gaan samenwerken met Uitvaart-Platform.nl en ik sta in de eerste editie van hun glossy magazine!

november 2022

Oervrouw magazine is een blad vol puurheid. Vol diepgang. Prachtige foto’s. Recepten. Kruiden. Kunst. En nog veel meer. Een OERmens, dat ben ik zeker! Ik nam contact op met Melanie, die het blad samen met haar team in elkaar draait en nu ben ik gewoon te vinden onder het kopje "Diensten"

Hoe gaaf is dat!

13 februari 2023:

Selena Espejo Garcia van Rouw Creaties wilde altijd al eens in gesprek met een rouwcoach. Geen toeval dat wij elkaar vonden op Facebook natuurlijk! Maandag 13 februari 2023 gingen we online in gesprek en maakte zij er super waardevolle blog van!

Klik op de afbeelding om naar de blog te gaan.

21 februari 2023:

 Ik was zelf een keer te gast in een podcast en wel bij Leonie Van Der Kolk van Beleef het leven !

Het was echt een super gezellig gesprek, dat half uur vloog om!

Herken jij je in het 'beleef het leven' principe? Misschien heb je al hele mooie dingen uit laten komen of heb jij je leven bewust 'omgegooid'? Leonie komt graag met je in contact!

14 maart 2023:

Te gast bij Andrea Vasterman. We hadden al een super gezellig voorgesprek, bomvol energie en zo ging dat ook tijdens de podcast opname. Ga maar eens kijken...

Haar FB pagina: Durf te veranderen