Chakra Balancing


Jouw e-mailadres is NIET zichtbaar bij je reactie. 

Reactie plaatsen

Reacties

Mirriam
14 dagen geleden

Ik heb op 3 april een sessie gehad bij jose, heel fijn ontvangen en een uitleg gehad over de chakra balancing. Een heel bijzondere sessie gehad, vertrouwd en goed begeleid. Nu dagen later nog aan het nagenieten. Echt een aanrader zo,n uurtje voor jezelf

José van Breugel
14 dagen geleden

Hey Mirriam! Super bedankt voor je mooie review en ik hoop dat het mensen (die nog twijfelen) helpt....om ook zo'n waardevol uurtje voor zichzelf in te plannen!

Even een uurtje aan jezelf werken en voor jezelf zorgen...dat verdient iedereen!

Nogmaals...dankjewel!

Johanneke
een maand geleden

De chakra balancing is erg ontspannend. Ik heb na de behandeling een hele tijd geen nagel gebeten. Ook had ik eindelijk genoeg rust in mezelf om mijn podcast op te starten! Super Jose. Heel erg bedankt! En een lekker nuchter mens ben je. Zeker aan te raden.

José van Breugel
een maand geleden

Ik vind dit echt een hele mooie reactie. Vooral dat je je rustiger voelde èn dat je geen nagels gebeten had ...die heb ik nog niet eerder terug gekregen. Dankjewel!

Brigitte van Vrede
2 maanden geleden

Ik heb de Chakra Balancing gedaan bij José. De ruimte is heel prettig, je voelt je meteen relaxed.
Ik mocht een kaart uit het kaartendeck trekken en daar werd dan de behandeling op afgestemd. Heerlijk alleen maar liggen met je ogen dicht terwijl Jose haar werk doet. Bijzondere is dat je bijna niet aangeraakt wordt maar wel heel veel voelt gebeuren. Ik was echt lekker zen toen ik van haar tafel kwam.

José van Breugel
een maand geleden

Super bedankt voor je review lieve Brigitte!