Creatieve coaching


Jouw e-mailadres is NIET zichtbaar bij je reactie. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Onderstaande reacties heb ik via mijn evaluatieformulier ontvangen: 


Gerda Boertien schrijft:

Een fijne samenwerking met José ervaren, één op één online mandala tekenen. Als ondernemer dit in kan zetten in mijn praktijk, trainingen die ik geef en als thema voor het rouwcafé. Een absolute aanrader! Gerda Boertien Coachpraktijk Doing Well Coaching op Verlies & Leefstijl


Jetje schrijft:

Mijn ouders zijn in 2 maanden tijd overleden, na intensief mantelzorgen. Mijn creatieve brein stond/staat dus al jaren op een laag pitje. En ik weet dat ik juist daar mijn rust altijd kon vinden. Beetje letterlijk lam geslagen, geen knopen door kunnen hakken, beslissingen nemen. Dit was mijn 1e stap. Makkelijk gezet, goed benaderbaar en afspraak zo gemaakt. Na een avond mandala tekenen en veel praten toch weer met ideeën naar huis gereden. Als het mijzelf niet lukt om de vervolg stappen te maken in mijn rouwproces; dan kom ik zeker bij je aankloppen. 


Xandra van Bregt schrijft:

Toch zag ik stiekem een beetje op tegen de workshop. Wat gaat het met me doen, zit ik niet ineens vol met emoties, of wakker ik niet ineens iets aan. Zoals José heel mooi zegt; maak het niet vanuit je hoofd maar teken het vanuit je gevoel! Dat heeft José wel vaker moeten herhalen. Ook zat mijn perfectionisme soms flink in de weg. Maar wat ben ik blij dat ik deel heb genomen aan de workshop. Goede begeleiding, duidelijke uitleg en hele fijne support! Super blij met het eind resultaat. Bedankt voor alle lieve woorden! 


Jolanda Knuivers schrijft:

Ik ben via via bij José terecht gekomen. Het was zeer ontspannend en via het kleuren/tekenen vanuit je hart heb ik een stukje rouw mogen verwerken en de deur van mijn hart open mogen zetten om weer te kunnen ontvangen en genieten van dingen. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, geeft me weer wat meer innerlijke rust. José dank hiervoor! 


Mirjam Henricks schrijft:

Had verwacht om een mandala in te kleuren, hoe leuk was het om hem zelf te ontwerpen met behulp van José. Ik kon ook heerlijk mijn verhaal delen met haar. Vond haar ontspannen en gezellig, goede aanrader om dit in een groep samen te doen. Gaf ook iets rustigs en ontspannends, echt een aanrader om te doen!!