Zelfontdekking na verlies

Voor velen van ons is 'nee' zeggen een kunst die we moeten beheersen om onze eigen grenzen te beschermen. Vooral na het ervaren van verlies kan het verleidelijk zijn om altijd 'ja' te zeggen, om anderen te behagen of conflicten te vermijden. Maar wat als het zeggen van 'nee' de sleutel is tot het herontdekken van je eigen kracht en identiteit?

Angst voor afwijzing

De angst voor afwijzing is een universeel menselijk gevoel dat vaak wordt versterkt na het verlies van een dierbare. Het kan ons weerhouden om 'nee' te zeggen, zelfs wanneer dat in ons belang is. Als rouw- en verliescoach begrijp ik dat deze angst een barrière kan vormen voor persoonlijke groei. Het is echter essentieel om te erkennen dat het uiten van je behoeften en

grenzen een teken van kracht is, niet van zwakte.

Zelfontdekking na verlies

Voor de vrouwen die na het verlies van een ouder hun weg proberen te vinden, is zelfontdekking een reis die compassie en moed vereist. 'Nee' zeggen is een integraal onderdeel van deze reis. Het betekent dat je bewust kiest voor wat goed is voor jou, zelfs als anderen het niet begrijpen. Het is een daad van zelfliefde en zelfrespect.

Hulp nodig? Laat het me weten.

José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator 

๐˜Š๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.

https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.