Hier was ik ff stil van...

Trui met O.P.E.N.D. erop. Cadeau van cliënt.

Deze trui (zie foto) kreeg ik van Milou, toen we samen haar Rouw, Kappen nou! traject afsloten. Het was trouwens niet het enigste wat ik van haar kreeg maar toen ik deze trui, toen ik eenmaal thuis was, zag....werd ik er echt even stil van. En dit was dan alleen nog maar van de voorkant, ik was er zo van onder de indruk dat Milou me nog appte of ik de achterkant wel gezien had.

Tijdens ons app-contact, wat standaard bij het traject hoort, hebben we natuurlijk heel veel dingen besproken rondom haar (rouw) proces. Dingen waar ze tegenaan liep en zichzelf ff geen raad mee wist, reacties van anderen die ze niet snapte en dan ook nog eens die golf aan emoties die op de meest onverwachte momenten over haar heen kwam.

Dan was ik er voor haar en ik leerde haar om het vanuit een andere hoek te bekijken...om het "om te denken" zeg maar. Tijdens zo'n gesprek ontstond O.P.E.N.D. wat je op de trui ziet staan in gouden letters. Ze begon met....

"Ik vind het zo tof hoe jij t leven leeft, kunnen heeeeel veel mensen wat van leren"

Wat ik zo übertof vind bij jou:

Openheid
Positiviteit
Eerlijkheid
No nonsens
Down to earth / nuchterheid.

Het totaalplaatje maakt dat ik het zo chill vind met je."


En zo was O.P.E.N.D. geboren en nu, op deze trui, vereeuwigd. Dankjewel!

Lees HIER de uitgebreide review van Milou


Ben jij, net zoals Milou, ook klaar om jouw leven te gaan rocken? Laat het me weten.

José | Energetische rouw- en verliescoach | Omdenker

Coaching voor vrouwen die, na het verlies van een ouder, weer een positieve mindset willen ontwikkelen.

https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.