Hier ben ik, jouw rouw- en verliescoach

Hier ben ik, jouw rouw- en verliescoach

Ben jij op zoek naar begeleiding na het verlies van een dierbare ouder? Ik ben Jose, jouw rouw- en verliescoach, en ik ben er om je te helpen een positieve mindset te ontwikkelen in deze moeilijke tijd.

Wat maakt mijn begeleiding zo uniek?

Eerlijkheid: Bij mij krijg je geen loze woorden, maar eerlijke en oprechte begeleiding. Ik begrijp de pijn van het verlies en sta naast je om het te verlichten.

Openheid: Samen gaan we de diepte in, praten over emoties en gevoelens, en werken aan jouw herstel zonder oordeel. Alles wat je wilt delen, heeft hier een plek.

Positiviteit: Midden in de duisternis vind je bij mij een sprankje licht. We creëren samen een positieve mindset, zodat je weer kunt stralen, ondanks het gemis.

Down to earth: Geen zweverige adviezen, maar praktische begeleiding die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Ik ben hier om je te helpen met beide benen op de grond te blijven staan.

No nonsense: Geen verspilde tijd, geen onnodige omwegen. We werken samen aan concrete stappen om jouw rouwproces te ondersteunen en een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Het totaalplaatje van mijn begeleiding maakt dat vrouwen zoals jij het als 'relaxed en chill' ervaren om met mij samen te werken. Als je de steun en begeleiding wilt die je verdient in deze uitdagende tijd, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen gaan we jouw weg naar herstel bewandelen.

Laten we samen werken aan jouw positieve toekomst na verlies.

App me op: 06 10 80 51 23
Een DM via de socials mag natuurlijk ook.
https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

👣 José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.