Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

Tijdens dit wandelcoaching traject begeleid ik je 6 sessies lang met het ontwikkelen van jouw positieve mindset.
Kijk voor meer informatie op de "Werk met mij" pagina.

Maximaal 6 maanden


"Waarom zou ik kiezen voor wandelcoaching...is dat dan niet gewoon coaching tijdens het wandelen?"

Het antwoord hierop is duidelijk en simpel...'Nee!' Het is veel meer dan een reguliere coaching. Wandelen brengt je meer in het hier-en-nu en zorgt ervoor dat jij je eigen paden gaat vinden en volgen. Je staat daardoor midden in het leven en dat is nu precies de plek waar coaching, naar mijn idee, het beste plaats kan vinden. Tijdens het wandelen beleven jij en ik het leven veel meer dan dat we in een hokje gaan zitten praten in een hoek van 120 graden....toch? Tussen 4 muren kan ook al snel de neiging ontstaan om lang door te blijven praten in plaats van daadwerkelijk actie te ondernemen en daarom gaan we dus buiten spelen en meteen aan de slag!

Als jouw coach wil ik graag dat jij je eigen route gaat volgen en ik zal je dan ook regelmatig vragen wat JIJ wil en wat JIJ ergens van vindt. Er zijn geen 'goede' of 'foute' antwoorden dus zeg vooral wat jij ergens bij voelt of juist niet voelt. Alles mag er zijn en dat geheel 'zonder moeten'.

Tijdens een wandeling blijf je ook verbonden met het leven, de natuur en alles waar je deel van uit maakt. Je hoeft ook even niet direct te reageren op prikkels, eisen en verwachtingen die zich voordoen in het dagelijks leven en ik zal je daarom ook vragen om, samen met mij, je telefoon op stil te zetten (uitzonderingen daargelaten). Daardoor doen we beide een stapje terug uit het dagelijks leven en gaan we samen werken aan jouw positieve mindset!

Weersverwachting voor de komende dagen: Herfst, Lente, Zomer, Winter.
Zoals je weet kan het alle kanten op met het weer in Nederland maar zonder tegenbericht gaan we altijd op pad!
Wil je zelf afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak via WhatsApp.BETALING
Als je aanmelding verwerkt is ontvang je een factuur met een iDeal-betaallink
op het door jou ingevulde e-mailadres. Vergeet hierbij niet je SPAM te checken.