► Energetische coaching voor vrouwen ◄

Ben jij een vrouw die worstelt met het uiten van haar emoties na het doormaken van een ingrijpend verlies? Dan is mijn speciale workshop precies wat je nodig hebt. In tegenstelling tot mijn persoonlijke coaching, is deze workshop bedoeld voor alle vrouwen die rouw en verlies ervaren, ongeacht hun achtergrond. Mandala tekenen is een krachtige manier om jouw diepste gevoelens op papier tot uiting te brengen en kan van onschatbare waarde zijn in verschillende situaties.

Laat jezelf onderdompelen in de wereld van mandala tekenen en ontdek hoe je jouw emoties kunt uiten en verwerken met behulp van deze creatieve en helende kunstvorm. Door het tekenen van mandala's kun je een diepgaande verbinding maken met je innerlijke zelf en een veilige ruimte creëren om je emoties te verkennen en te uiten.


Mijn persoonlijke verhaal

Dit is een verhaal dat ik tot nu toe met weinig mensen heb gedeeld, maar nu voelt het juist goed om het te delen. Toen ik 18 jaar was, had ik mijn ouderlijk huis verlaten. Ik werkte op zaterdagen en ging ook nog naar school, waar ik de kappersopleiding volgde. 's Avonds ging ik met mijn knipkoffer de buurt in om het haar van mensen te knippen.

Het was een hectische periode, vol verplichtingen, en eerlijk gezegd stond ik niet volledig achter mijn keuzes. Maar destijds wist ik niet beter. Het voelde als de enige manier van leven, totdat op een dag alles veranderde. Plotseling kon ik mijn bed niet meer uitkomen. Mijn lichaam had al langer signalen gegeven, maar nu gaf het echt op. Ik had overal pijn, en hoewel ik misschien "te laat" besefte dat er iets moest veranderen, wist ik meteen dat dit niet langer zo kon doorgaan.

Om een lang verhaal kort te maken, ik ging naar de dokter, had gesprekken, en de diagnose was duidelijk: depressie. Ik kreeg antidepressiva voorgeschreven en kalmerende middelen, en de suggestie om met een psycholoog te praten. Dat laatste was iets wat ik absoluut niet wilde, dus ging ik op zoek naar een alternatief. Als creatieveling was ik altijd al geïnteresseerd in kunst, en toen ontdekte ik iets nieuws: mandala therapie. Ik herinner me niet meer de naam van de therapeut, maar ik voelde dat dit was wat ik nodig had.

Dus, zonder aarzeling, begon ik elke maand bij haar thuis in een knusse kamer mandala's te tekenen. We praatten over mijn worstelingen, mijn obstakels, en vooral, ze fungeerde als een spiegel voor mijn gevoelens. Elke maand ging het beter en beter. Thuis begon ik ook mandala's te tekenen, omdat het me hielp om mijn dieptepunten van me af te beelden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar destijds heb gevonden en voor wat ze me heeft geleerd en hoe ze me heeft geholpen.

Nu wil ik anderen helpen met mandala tekenen, omdat ik uit eigen ervaring weet dat het werkt. Het heeft me geholpen tijdens mijn depressie en na het verlies van mijn ouders. Ik wil jou helpen in je rouwproces, op een creatieve en helende manier!


Mandala tekenen aan de keukentafel

Wil je een uitweg uit de wirwar van emoties die rouw met zich meebrengt? Ontdek dan hoe mandala tekenen aan mijn keukentafel jou kan helpen om innerlijke rust te vinden te midden van de chaos. Stap binnen in mijn warme, huiselijke omgeving, waar we samen een reis maken naar jouw welzijn.

Ik zal je vertellen waarom deze creatieve bezigheid zo waardevol is:

  1. Ontspanning: Gun jezelf een moment om je gedachten te verzetten en te ontspannen. Mandala tekenen biedt een welkome afleiding van je verdriet, waardoor je innerlijke rust kunt ervaren.

  2. Expressie: Soms is het moeilijk om woorden te vinden voor onze diepste emoties. Mandala tekenen biedt een krachtige manier om je gevoelens en gedachten uit te drukken, zonder de beperkingen van taal.

  3. Verwerking: Verlies verwerken is een proces. Door creatief bezig te zijn, geef je jezelf de ruimte om gebeurtenissen te begrijpen en een plek te geven in je leven.

  4. Positieve ervaringen: Het zien van je eigen mandala op papier kan een bron van troost en steun zijn, zowel nu als in de toekomst. Het is een tastbare herinnering aan je innerlijke kracht en veerkracht.

En het beste nieuws? Je hoeft absoluut geen ervaren kunstenaar te zijn om mee te doen! Iedereen kan het, ongeacht je creatieve achtergrond. 

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf deze bijzondere ervaring en zet de eerste stappen naar jouw innerlijke balans en welzijn. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een workshop in te plannen.

Investeer in jezelf voor slechts € 45,00 (voor 2 uur) en gun jezelf de zorg en aandacht die je verdient. 

(inclusief koffie/thee, koekje en materiaal) 

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze mandala workshop.

Betalen kan gemakkelijk, veilig en uitsluitend via pin (pinautomaat aanwezig), direct na de workshop. Wil je ook een factuur ontvangen via de mail? Geen probleem, ik stuur het met liefde naar je toe.Als energetische rouw- en verliescoach vind ik het belangrijk dat we beiden een volledig beeld hebben van de persoon waarmee we in gesprek zijn. Daarom kies ik ervoor om mijn kennismakingsgesprekken online te voeren, via WhatsApp videobellen. Op die manier kunnen we elkaar zien, aanvoelen, en ontdekken of er een klik is tussen ons.


Om je vast kennis te laten maken met het mandala tekenen, heb ik een filmpje voor je gemaakt.


Onder het filmpje kun je 20 GRATIS mandala kleurplaten downloaden. 
Je zult versteld staan wat creatief bezig zijn met je kan doen!


20 GRATIS Mandala Kleurplaten
PDF – 5,1 MB 184 downloads