Elke dag is een kans om te groeien, ook tijdens rouw.

You are in charge...

of how you feel. Don't let anyone kill your vibe.

Weetje, mensen vinden altijd overal iets van. Ik ook...tuurlijk! De kunst is dan om je er niets (𝑜𝑓 𝑖𝑛 𝑖𝑒𝑑𝑒𝑟 𝑔𝑒𝑣𝑎𝑙 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑡𝑒𝑣𝑒𝑒𝑙) van aan te trekken. Zo ook tijdens jouw rouwproces. Mensen zullen dan ook zeggen dat je zus of zo mag doen maar uiteindelijk gaat het erom wat 𝗝𝗜𝗝 wil. 𝗝𝗜𝗝 voelt als geen ander wat goed voor jou is op dat moment. Soms is het even wat dieper graven in de wirwar van emoties maar door de juiste vragen (𝑣𝑎𝑛 𝑚𝑖𝑗 𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑡 𝑔𝑒𝑣𝑎𝑙) kom jij met je eigen oplossingen voor dat moment.

Waarom dan dit mandala filmpje? Nou, dit is mijn manier van het 'weg zetten' van gedachten en emoties. Deze vorm heb ik, na het overlijden van ons pap en ons mam, gebruikt en dat werkt echt kei goed voor me! Daar is ook mijn rouwarbeid workshop uit ontstaan. Deze workshop helpt ook jou met het 'weg zetten' van je gevoelens en emoties na het overlijden van je pa en/of ma. Zoals je ziet is het dus ook toe te passen in andere situaties als je maar weet hoe. Deze mandala maakte ik gister nadat ik merkte dat bepaalde reacties (𝑢𝑖𝑡 𝑏𝑒𝑟𝑖𝑐ℎ𝑡𝑒𝑛 𝑒.𝑑.) me op verschillende vlakken toch raakte. De eerste zin die in mijn gedachten op kwam was dus de titel van deze blog: 𝒀𝒐𝒖 𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒏 𝒄𝒉𝒂𝒓𝒈𝒆...𝒐𝒇 𝒉𝒐𝒘 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒆𝒆𝒍. 𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒍𝒆𝒕 𝒂𝒏𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒌𝒊𝒍𝒍 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒗𝒊𝒃𝒆. Met die zin in mijn hoofd maakte ik deze mandala, zette ik mijn gevoel op papier en was mijn hoofd weer 'op orde' toen de mandala klaar was. Ik zeg niet dat het een oplossing is voor alle situaties maar ik weet zeker dat het je in ieder geval de rust zal brengen om je hoofd weer (𝑤𝑎𝑡 𝑚𝑒𝑒𝑟) op orde te krijgen!

Heb je nog vragen, welke dan ook....𝗦𝗧𝗘𝗟 𝗭𝗘! Als je niks zegt/vraagt, weet ik ook niks en kan ik je zeker niet helpen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.