Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗩𝗥𝗢𝗨𝗪𝗘𝗡 𝗠𝗘𝗧 𝗘𝗟𝗞𝗘 𝗩𝗢𝗥𝗠 𝗩𝗔𝗡 𝗥𝗢𝗨𝗪- 𝗘𝗡 𝗩𝗘𝗥𝗟𝗜𝗘𝗦
In tegenstelling tot mijn 1 op 1 coaching, bied ik deze workshop wél aan voor alle vrouwen met rouw- en verlies. Mandala tekenen is een manier van "weg zetten" op papier. Dit is bij alle vormen van rouw- en verlies toe te passen.


Rouwarbeid Workshop
Rouw vanuit je hart - Mandala tekenen

DATUM: 6 december 2022

Tijdens deze workshop begeleid ik jou (en maximaal 5 andere dames) met het tekenen van een mandala vanuit jouw gevoel, vanuit jouw hart. Je hoeft hier niet creatief voor te zijn want alles wat jij op papier zet is goed. Deze vorm van verwerking, het op papier zetten van je gevoel, heeft mij destijds enorm geholpen met het verwerken van het overlijden van mijn ouders. Ik durf met 99% te zeggen dat het jou ook zal helpen!

Duur: ± 2 uur
Tijd: 19.30u - 21.30u
Investering: 45,- (inclusief btw)
Inclusief materiaal, koffie/thee en een koekje!
(Vooruitbetaling)

Locatie: Litserborg
Spreek-/vergaderkamer: Op die Dunghen
Litserstraat 2
5275 BV Den Dungen
073-5942966


Om je vast kennis te laten maken heb ik een filmpje voor je gemaakt. Zo zie je precies hoe we die avond te werk gaan. Het eerste gedeelte, waar ik de maatverdeling/basiscirkels maak, heb ik al voor je op papier gezet zodat je meteen aan de slag kan met JOUW persoonlijke rouwmandala.


20 GRATIS rouwmandala kleurplaten

Wil jij 20 GRATIS, door mij ontworpen, rouwmandala kleurplaten ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en dan heb jij ze binnen 24 uur in je mailbox!

LET OP: Ze zitten NIET meteen in je mailbox na je aanvraag maar ik verstuur ze binnen 24 uur in PDF vorm.

...met de algemene voorwaarden. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je aanvraag te verwerken en voor andere doeleinden zoals beschreven in het privacybeleid.