Kaartlegging m.b.v. Shamballa energie

Wanneer je een kaartlegging bij mij aanvraagt, opent zich een bijzonder energetisch ritueel dat verankerd is in de stromende kracht van Shamballa energie. Deze energie, die niet constant stroomt, wordt geactiveerd en aangeroepen om de verbinding met de Goddelijke Wil en de oorspronkelijke blauwdruk van de schepping te versterken.

Het proces begint met het afstemmen op de I AM PRESENCE van zowel mijzelf als jou, de vragensteller. Ik roep de Vader/Moeder bron en mijn upstairs department teams aan, waardoor een heilige ruimte van overdracht en ontvangst wordt gecreëerd. Bij een legging is fysieke aanwezigheid niet nodig; ik kan een diepe verbinding met jouw hart maken, zelfs op afstand. Natuurlijk kan ik je op de hoogte brengen wanneer ik dit ga doen maar het is niet noodzakelijk.

Voor ik de kaartlegging doe, is het van belang enkele gegevens van jou te ontvangen, zoals je voor- en achternaam, geboortedatum en de reden waarom je een kaartlegging wil en/of welke vraag je hebt. Dit stelt me in staat om me volledig te verbinden met jouw energetische frequentie en de juiste intentie te zetten voor de sessie.

Zodra de energie begint te stromen, fungeer ik als het medium tussen het universum en de kaarten die ik zal leggen. Met jouw naam, geboortedatum en de gestelde vraag als leidraad, richt ik me tot het universum en trek ik intuïtief de kaarten die voor jou bestemd zijn.

Na afloop ontvang je een uitgewerkte versie van de kaartlegging in PDF-formaat. Dit document bevat afbeeldingen van de getrokken kaarten en de bijbehorende boodschappen. Je kunt deze waardevolle informatie gemakkelijk ontvangen via WhatsApp, een privé bericht via de socials of e-mail. 

LET OP
Een persoonlijke legging is geen quick fix. Het geeft je geen directe antwoorden op je vragen, maar geeft je waardevolle inzichten in je huidige situatie en de stappen die je kunt nemen om verder te komen.