Waarom ik mandala tekenen aanbied in mijn bedrijf

Waarom ik mandala tekenen aanbied in mijn bedrijf

- Mijn verhaal -

Het is een verhaal wat ik nog niet met veel mensen gedeeld heb maar nu voelt het als een goed moment om dat wel te doen. Ik was een jaar of 18, was het huis al uit, werkte op zaterdag en ging ook nog naar school. Ik volgde de kappersopleiding en ging in de avonduren ook nog eens met mijn knipkoffer op pad om het haar van mensen in de buurt te knippen.

Het was druk, veel en ook nog eens iets waar ik niet voor de volle 100% achter stond. Maarja, toen wist ik niet beter. Het was een way of life totdat ik op een dag ineens mijn bed niet meer uit kon komen. Ik kon geen kant op, mijn lichaam protesteerde al langer, maar nu was ze er echt klaar mee. Alles deed pijn en alhoewel ik "te laat" was, had ik meteen door dat dit zo niet verder kon.

Lang verhaal kort: naar de dokter...gesprekken gehad...conclusie...DEPRESSIE. Antidepressiva en rustgevers erin en ja....."Misschien toch goed om in gesprek te gaan met een psycholoog". NO WAY, dat wilde ik echt niet dus ging ik op zoek naar iets anders. Ik ben altijd al creatief geweest dus daar zocht ik ook op. Ineens was ze daar, ik weet niet meer hoe ze heet, maar ze gaf MANDALA THERAPIE en ik voelde aan alles dat dat was wat ik nodig had.

Zo gezegd, zo gedaan en zo ging ik elke maand bij haar thuis in een kamertje een mandala met haar tekenen. Praten over wat me dwars zat, waar ik tegenaan liep en vooral een spiegel voor krijgen. Elke maand ging het beter en beter, thuis deed ik het ook omdat het me enorm hielp om dal-momenten van me af te tekenen. Ik ben zo blij dat ik haar toen gevonden heb en ik ben haar eeuwig dankbaar voor wat ze me toen geleerd heeft en hoe ze me geholpen heeft.

Daarom zet ik nu MANDALA TEKENEN ook in, in mijn bedrijf. Ik weet uit ervaring, als je er voor open staat, dat het werkt. Ik weet hoe het mij geholpen heeft en zo kan het jou ook helpen!

Meer weten? Stuur me gewoon even een berichtje. 😉

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.