Ik help jou met het ontwikkelen van jouw 𝗣𝗢𝗦𝗜𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧!

Herken je dit:

Je beste vriendin staat, een week na de uitvaart, op de stoep en alhoewel je het normaal hartstikke leuk vind om haar te zien, heb je daar nu ff helemaal geen zin in. Sinds het overlijden heb je sowieso geen zin in mensen en om gezellig te gaan zitten doen dus je besluit te doen alsof je niet thuis bent.

Wanneer je weer terug bent op het werk vragen je collega's hoe het nu met je gaat. Als je begint te vertellen barst je in tranen uit. Je schaamt je kapot en probeert als een malle je gezicht weer in de plooi te krijgen maar je tranen blijven komen en je loopt weg. "Wat zullen die mensen nou van me denken zeg, ik sta hier godverdomme te janken als een klein kind."

Wanneer er iemand ziek is op je werk vraagt jouw leidinggevende om in te vallen. Je hartslag gaat omhoog en je raapt alle moed bij elkaar om NEE te kunnen zeggen.  Na het overlijden ben je daar gewoon nog niet aan toe...om extra uren te werken. "Ja is goed hoor, ik kan wel wat verzetten."
Je had je nog zo voorgenomen om meer tijd voor jezelf te nemen en toch krijg je die NEE niet uit je mond.

Als je man een avond op stap is met wat vrienden en de kinderen liggen al op bed, is het ineens leeg in de huiskamer. De tv staat wel aan maar je hebt geen idee wat er op staat omdat in jouw hoofd steeds de beelden van het overlijden en de uitvaart voorbij blijven komen. Je voelt je alleen, onrustig en je hart klopt in je keel. Je zet het geluid van de tv harder in de hoop dat het je genoeg afleidt, maar helaas...

Je angst om zelf dood te gaan, of erger nog, dat andere dood gaan wordt alleen maar groter. Bij elke pijntje of bultje schiet je in de stress omdat je bang bent dat het iets ongeneeslijks is. Het vreet energie maar je hebt geen idee hoe je van dit gevoel af kunt komen.


Hoe zou het voor je zijn als:

je weer kunt genieten van feestjes, je vrienden en alle andere leuke dingen die het leven te bieden heeft. Dat je de deur gewoon open doet als je vriendinnen je spontaan op komen halen voor een dagje winkelen. Die was ligt er na het shoppen nog wel en zo niet...nog beter!

je helemaal oké bent met het overlijden en dat je weer prima door kunt met jouw leven, beter nog dan van tevoren. Je beseft dat die persoon er toch niet mee terug komt als jij stil blijft staan dus ga je op volle kracht vooruit. Je geniet van het leven en gaat spontane acties niet uit de weg.

je gewoon NEE durft te zeggen als je collega je vraagt om met haar te ruilen omdat ze die dag eigenlijk met haar zus af wil  spreken. Je hebt zelf namelijk met een vriendin afgesproken om te gaan wandelen in de duinen met de hele roedel. No way dat je dat moment van ontspanning af gaat zeggen.

je gewoon ontspannen, onder je fleecedekentje, op de bank kunt hangen met die film die je al 100 keer gezien hebt maar geen genoeg van kunt krijgen. Dat je het gewoon heerlijk vind om een avondje 'alleen' thuis te zijn en dat je die fles wijn, en chocolade, ook niet hoeft te delen.

je ook niet meer bang bent om nog meer mensen om je heen te verliezen. Je weet maar al te goed dat je er geen invloed op hebt dus geniet je optimaal van alles en iedereen om je heen.


Wacht dan niet langer want dit is allemaal haalbaar!

In het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject help ik jou met het ontwikkelen van een positieve mindset tijdens jouw rouwreis. Jij krijgt alle ruimte om jouw verhaal met me te delen (met alle emoties die er op dat moment zijn) maar de focus ligt op jouw toekomst! Na het traject weet jij hoe je negatieve gedachten om kunt zetten in positieve gedachten, heb je nieuwe doelen gesteld en heb je genoeg tools in handen om weer door te kunnen met jouw 'nieuwe' leven.

Wat betekent dat concreet?

Tijdens het traject zien we elkaar ( 1 op 1 ) 6 keer voor een sessie van ±1,5 uur. Daarnaast mag je me tussendoor een mail/app sturen wanneer je ergens tegenaan loopt maar het voor jou nog te lang duurt tot onze volgende sessie.

Maximaal 6 maanden

* Ik maak gebruik van 'Koesterkaartjes'. Kijk HIER maar even wat dat zijn.*

Weersverwachting voor de komende dagen: Herfst, Lente, Zomer, Winter.
Zoals je weet kan het alle kanten op met het weer in Nederland maar zonder tegenbericht gaan we altijd op pad!
Wil je zelf afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak via WhatsApp.Wat levert het jou op:

 

Je staat weer open voor nieuwe uitdagingen en bezoekt (als het maar even kan) alle leuke dingen die jij altijd al hebt willen doen! Het overlijden heeft je een boel nieuwe inzichten gegeven en je kan niet wachten om ze stuk voor stuk uit te proberen.

Je gaat met de flow van de dag mee. Natuurlijk staan er altijd dingen op de planning waar je niet direct omheen kunt zoals werk, koken en het huishouden maar dat is helemaal ok! Je deelt je dag in zoals jij je er fijn bij voelt en komt er ineens een vriendin op de koffie en het past in jouw planning, dan pas je je daar graag op aan.

Wat mensen je ook vragen, je durft voor jezelf te kiezen! Vragen ze of je wilt invallen op je werk en zegt jouw hart als eerste NEE, dan is het een nee. Komt je vriendin spontaan langs voor dat bakje koffie maar heb jij andere plannen (waar je veel meer zin in hebt) dan is het een NEE. Het beste van dit alles is,  je hebt geen schuldgevoel!

Je vind het heerlijk om weer even alleen te zijn. Even je eigen momentje, gewoon doen wat je wil zonder bang te zijn voor de stilte of de leegte. Jij weet hoe je je tijd alleen wil vullen met alle dingen die je leuk vind. Voel je dan toch een vervelend moment op komen, weet jij precies hoe je dat aan gaat pakken!

Je angst om nog meer mensen om je heen te verliezen is omgezet in iets positiefs! Je brengt veel tijd met vrienden en familie door en geniet extra van die mensen om je heen. Je weet en (belangrijker nog) voelt dat je leeft en maakt wilde plannen voor de toekomst!


Het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject van 6 weken vraagt een investering van slechts

€ 599,- 

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

(Vooruitbetaling)Kennismaking

Omdat we samen gaan werken, is het natuurlijk super belangrijk dat we een klik hebben. Ook vind ik het belangrijk dat we allebei het gevoel hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen!

Voel jij aan alles dat het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject precies is wat jij nu nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en gebruik het formulier om contact met me op te nemen. Ik neem dan (op werkdagen) binnen 48 uur telefonisch contact met jou op!


Ik vind het zelf fijn om een compleet beeld van iemand te hebben tijdens een kennismaking dus doe ik mijn kennismakingsgesprekken ONLINE (Teams of WhatsApp videobellen.)