Elke dag is een kans om te groeien, ook tijdens rouw.

Herken je dit?

✔️Het is een week na de uitvaart en je beste vriendin staat onverwachts voor de deur. Normaal gesproken zou je blij zijn haar te zien, maar op dit moment heb je gewoon geen behoefte aan sociaal contact. Sinds het overlijden voel je je niet echt in de stemming voor gezelschap, dus besluit je te doen alsof je niet thuis bent.

✔️Wanneer je weer terug bent op het werk, vragen je collega's hoe het met je gaat. Terwijl je begint te vertellen, overvalt een golf van emoties je en breken de tranen los. Het is gênant en je probeert krampachtig jezelf weer bij elkaar te rapen, maar de tranen blijven stromen en je moet even weglopen. Je vraagt je af wat je collega's wel niet van je zullen denken, staand daar snikkend als een kind.

✔️Op een dag vraagt je leidinggevende je om in te vallen voor een zieke collega. Je hartslag versnelt en probeert al je moed te verzamelen om "nee" te zeggen. Na het overlijden ben je gewoon nog niet klaar om extra uren te werken, maar je kunt de woorden niet over je lippen krijgen. "Ja, natuurlijk, ik kan wel wat dingen verschuiven," zeg je uiteindelijk, ondanks je voornemen om meer tijd voor jezelf te nemen.

✔️Op een avond is je man uit met vrienden en de kinderen liggen al op bed. De huiskamer voelt ineens leeg en stil. De tv staat aan, maar je hebt geen idee wat er op speelt, omdat de beelden van het overlijden en de uitvaart steeds opnieuw in je hoofd verschijnen. Je voelt je eenzaam en onrustig, je hart bonst in je keel. Je zet het volume van de tv harder, hopend dat het je zal afleiden, maar tevergeefs...

✔️Je angst om zelf te overlijden, of erger nog, dat anderen zouden overlijden, groeit alleen maar. Elke kleine pijn of bult zorgt voor paniek, omdat je vreest dat het iets ernstigs is. Het kost je veel energie, maar je hebt geen idee hoe je van deze constante angst af kunt komen.


Stel je eens voor hoe het zou zijn als:

✔️Je weer volop kunt genieten van feestjes, quality time met vrienden en alle andere prachtige momenten die het leven te bieden heeft. Gewoon de deur openen en spontaan de stad in trekken met je vriendinnen voor een dagje shoppen, zonder je zorgen te maken over de huishoudelijke taken die je nog te wachten staan. Hoe heerlijk zou dat zijn!

✔️Je volledig in het reine bent gekomen met het verlies van een dierbare en sterker dan ooit tevoren bent. Je begrijpt dat stilstaan het gemis niet zal terugbrengen, dus je zet met volle energie stappen vooruit. Het leven omarmen en spontane avonturen aangaan worden jouw levensmotto.

✔️Je zonder aarzeling 'nee' durft te zeggen wanneer een collega je vraagt om diensten te ruilen, terwijl je eigenlijk een dagje gepland hebt met je vrienden voor een ontspannen wandeling in de duinen. Niets kan je weerhouden van dat welverdiende moment van ontspanning.

✔️Je moeiteloos kunt ontspannen onder een warm fleecedekentje op de bank, met die ene film die je al talloze keren hebt gezien maar waar je geen genoeg van krijgt. Je koestert momenten van 'alleen' zijn en geniet van een fles wijn en chocolade, zonder de druk om te delen.

✔️Je niet langer bang bent om nog meer geliefden te verliezen, omdat je hebt geleerd dat je geen controle hebt over het onvermijdelijke. In plaats daarvan omarm je het leven volop en waardeer je alles en iedereen om je heen.


Wacht dan niet langer want dit is allemaal haalbaar!

In het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject help ik jou met het ontwikkelen van een positieve mindset tijdens jouw rouwreis. Jij krijgt alle ruimte om jouw verhaal met me te delen (met alle emoties die er op dat moment zijn) maar de focus ligt op jouw toekomst! Na het traject weet jij hoe je negatieve gedachten om kunt zetten in positieve gedachten, heb je nieuwe doelen gesteld en heb je genoeg tools in handen om weer door te kunnen met jouw 'nieuwe' leven.

Wat betekent dat concreet?

Tijdens het traject zien we elkaar ( 1 op 1 ) 6 keer voor een sessie van ±1,5 uur. Daarnaast mag je me tussendoor een mail/app sturen wanneer je ergens tegenaan loopt maar het voor jou nog te lang duurt tot onze volgende sessie.

Maximaal 6 maanden

* Ik maak gebruik van 'Koesterkaartjes' en 'NaMo' oefeningen.*

Weersverwachting voor de komende dagen: Herfst, Lente, Zomer, Winter.
Zoals je weet kan het alle kanten op met het weer in Nederland maar zonder tegenbericht gaan we altijd op pad!

Wil je zelf afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak via WhatsApp. (06 10 80 51 23)Wat haal jij hieruit:

✔️Je staat weer helemaal open voor nieuwe uitdagingen en je grijpt elke kans om die geweldige dingen te ervaren waar je altijd al van gedroomd hebt. Het overlijden van een dierbare heeft je diepgaande inzichten gegeven en je staat te popelen om ze stuk voor stuk te omarmen.

✔️Je leeft in het moment en volgt de flow van de dag. Hoewel verplichtingen zoals werk, huishouden en koken altijd aanwezig zijn, omarm je de flexibiliteit. Als een vriendin spontaan langskomt voor een kopje koffie en het past binnen jouw schema, ben je er graag voor haar.

✔️Ongeacht wat anderen van je vragen, heb je de kracht om voor jezelf te kiezen. Als je hart een duidelijke 'nee' zegt, dan is het ook een 'nee'. Of het nu gaat om invallen op het werk of andere plannen maken die je hart echt verlangt, je doet het zonder schuldgevoel.

✔️Je geniet ervan om af en toe alleen te zijn, waarbij je je eigen momentje koestert. Je vult je tijd alleen met activiteiten die je plezier brengen, zonder angst voor stilte of leegte. Als er toch negatieve gevoelens opkomen, ben jij er klaar voor om ze doortastend aan te pakken.

✔️De angst om meer geliefden te verliezen heeft plaatsgemaakt voor positiviteit. Je koestert de tijd die je doorbrengt met vrienden en familie, en je waardeert hun aanwezigheid meer dan ooit. Je beseft en voelt dat het leven de moeite waard is, en je maakt ambitieuze plannen voor een stralende toekomst!"

 


Het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject van 6 weken vraagt een investering van slechts

€ 599,- 

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

(Vooruitbetaling)


Kennismaking

Natuurlijk is een sterke verbinding essentieel voor onze samenwerking. Het is ook van groot belang dat we beiden het gevoel hebben dat ik de juiste persoon ben om jouw behoeften te vervullen!

Voel jij dat het ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject precies is wat jij op dit moment zoekt? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in om contact met mij op te nemen. Ik zal (op werkdagen) binnen 48 uur telefonisch contact met jou opnemen!

Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan en jou verder te helpen.


Ik vind het zelf fijn om een compleet beeld van iemand te hebben tijdens een kennismaking dus doe ik mijn kennismakingsgesprekken ONLINE (WhatsApp videobellen.)