Welkom in de wondere wereld van Shamballa (Multi Dimensional Transformation) , waar liefde en vrijheid de centrale kern vormen, en waar transformatie en "heel" worden een prachtige reis van ontdekking zijn. Deze energie kwam op mijn pad en bracht in een razend snel tempo van alles teweeg. Inzichten werden onthuld en deuren gingen open, waardoor ik weer een stap kon zetten in mijn spirituele ontwikkeling. Ik voel aan alles dat ik hier ben om Shamballa te omarmen en te verspreiden onder zoveel mogelijk vrouwen.

Wat is Shamballa precies?
Het is geen methode of techniek, maar eerder een krachtige energie die ons in staat stelt om transformatie, "heel" worden en vrijheid te ervaren, zowel voor onszelf als voor anderen. De Shamballa energie, doordrenkt met puur liefde, heeft de magische kracht om angsten te verdrijven en onze unieke innerlijke kracht te onthullen en te erkennen.

Wat kan Shamballa voor jou betekenen?
In een tijd waarin we een overgang naar het Aquarius tijdperk (ook wel New Age of Nieuwe Tijd genoemd) ervaren, nodigt Shamballa ons uit om onze goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, vrede en harmonie te omarmen. Het biedt ons de mogelijkheid om in onze eigen kracht te staan, om ons persoonlijk meesterschap te omarmen en het leven te creëren waar we diep van binnen naar verlangen.

Hoe werkt Shamballa eigenlijk?
De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie, afkomstig van het allerlaagste aardse tot en met het hoogste Goddelijke. Shamballa werkt multidimensionaal, wat betekent dat het een transformatie proces versnelt en een helend effect heeft op alle lagen van ons wezen: fysiek, energetisch, spiritueel, mentaal en emotioneel.

Wat is het verschil tussen Reiki en Shamballa? 
Terwijl Reiki zich richt op universele levensenergie, is Shamballa energie vele malen sterker en voornamelijk gericht op liefde en vrijheid.

Tijdens een Shamballa behandeling kun je een warme, verlichtende ervaring verwachten die rust, helende energie, helderheid en plezier brengt. Het activeert en optimaliseert het zelfhelend vermogen van je lichaam, waardoor klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau verminderen of zelfs oplossen.

Dus, als je op zoek bent naar een diepere verbinding met jezelf, herstel en innerlijke kracht, dan nodig ik je uit om de magie van Shamballa te omarmen en met me mee te reizen.Als energetische rouw- en verliescoach vind ik het belangrijk dat we beiden een volledig beeld hebben van de persoon waarmee we in gesprek zijn. Daarom kies ik ervoor om mijn kennismakingsgesprekken online te voeren, via WhatsApp videobellen. Op die manier kunnen we elkaar zien, aanvoelen, en ontdekken of er een klik is tussen ons.