Het gaat niet vanzelf

Het gaat niet vanzelf

Ik heb vandaag serieus 39.57 minuten aan de telefoon gehangen met een instantie die iets met betalingen doet. Ik noem verder geen namen maar er was iets misgegaan in ieder geval en dat begon aan mijn kant (zo eerlijk ben ik dan ook). Vorige week hing ik ook al 19.57 minuten aan de lijn maar we kwamen niet tot het gewenste resultaat. Vandaag weer een paar opties geprobeerd maar helaas. De techniek staat voor niets en das allemaal heel fijn als het werkt maar dat was vorige week en vandaag dus niet het geval. Er werd me geadviseerd om een mail naar het hoofdkantoor te sturen met heel de mikmak en het hun uit te laten zoeken. Op zich KAK want ik heb helemaal geen zin om daar mijn tijd in te steken maar aan de andere kant....ik wil wel mijn geld terug dus heb ik die mail net de kabel doorgestuurd. 

Zo werkt dat ook met jouw rouwproces. Jij wil er vanaf toch? Je voelt dat dat niet vanzelf gaat dus zal je er wat voor mogen doen. Natuurlijk heb jij helemaal geen zin om in die wond te gaan zitten wroeten want het is al vervelend en pijnlijk zat maarja....als je wil dat het 'opgelost' wordt zal je er toch mee aan de slag mogen. Pak het gewoon stapje voor stapje aan en schrijf vooral de volgorde voor jezelf op, wat voor jou fijn voelt. Plan ze ook bewust in op een dag en DOE het! Je kan mooie lijstjes maken maar als je er niet mee aan de slag gaat zal er nog niets 'opgelost' worden en blijft alles bij het oude of nog erger. Zet dingen in werking, streep ze af (weet je hoe goed dat alleen al voelt joh) en vier je overwinningen.

Ik kan je hierbij helpen dus als je een kennismakingsgesprek in wil plannen, DOE dat!
Plan hier jouw kennismakingsgesprek

Eerst een appje mag ook natuurlijk : 06 10 80 51 23

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.