Ja, dat weet ik nou wel!

Rouwcoach José in het bos

Is dit één van jouw reacties als je weer eens bij een therapeut of zo zit waarbij je keer op keer in je verleden moet gaan graven? Die je elke keer de pijn opnieuw laat voelen terwijl jij aan alles voelt dat je dat nu al vaak zat gedaan hebt en maar al te goed weet wat er gebeurd is en dat het KUT is. Weetje, het ligt er maar net aan waar jij staat op dit moment. Ik bedoel...terug naar je verleden en de dingen herbeleven is ook een hele waardevolle vorm van coaching alleen is het niet mijn cup of tea. Het is niet waar ik jou 'lastig' mee wil vallen.

Natuurlijk mag jij je verhaal doen en luister ik er met alle liefde en aandacht naar maar HET IS GEBEURD. Jij hebt te dealen met NU, jij wilt verder maar je weet alleen nog niet hoe en dat is precies waar ik jou mee kan helpen! "Ik ben niet van de fluwelen handschoentjes" zeg ik altijd tegen mijn cliënten maar het is wel iets waar je tegen moet kunnen als ik je coach. Vergeet daarom niet dat ik je COACH ben en er alles aan doe om jou te steunen in jouw rouwproces, op mijn eigen unieke manier. Ik ben er niet om jou de grond in te boren, ik ben er om je verder te helpen! Ik ben een coach die duidelijk is, je zal duwen en uitdagen zodat jij zelf met de antwoorden gaat komen. Zoals mijn eigen coach zou zeggen, "niet lullen maar poetsen". Er moet natuurlijk wel gewerkt worden want jij hebt alle antwoorden al in je, alleen heb je iemand nodig die ze los maakt en ze naar boven haalt.

Denk je nu...oh my fucking god, jij bent MIJN coach!

Plan dan direct je kennismakingsgesprek in via mijn ONLINE AGENDA.
Wil je eerst ff een appje sturen, mag ook hoor: 06 10 80 51 23

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.