Actie is de fundering...

Actie is de fundering...

Het is een bewogen week deze week. Veel stappen gemaakt en wilde alles nog even zover mogelijk afhandelen voor mijn aankomende vrije week. Dinsdag kwam er nog een crematie bij, zoiets is sowieso niet te plannen dus na wat schuiven zat de dag lekker vol. Tussendoor ook nog even de BTW-aangifte doen maar daar heb ik dan weer de boekhouder voor. Ieder zijn vak...toch?

In de avond organiseerde ik trouwens ook nog een ONLINE-meeting, ook super tof! Het begon wat onwennig maar toen het eenmaal duidelijk was wat de bedoeling was, kwamen de dames los.

We mochten ook nog even snel schakelen van ZOOM naar TEAMS (wist ik veel dat een meeting met een groep maar 40 minuten was) maar dat was zo gefixt. Zo waardevol om er deel van uit te mogen maken...van al hun verhalen! Op naar de volgende, die is op Dinsdag 10 mei 2022 trouwens, dus als je er bij wilt zijn kun je je hier aanmelden.

Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen; ik mocht woensdagmiddag op gesprek komen bij Dorien de Nijs uitvaartbegeleiding. Ik had ze een tijdje terug een introductie brief gestuurd met een visitekaartje erbij. Eenmaal aan tafel met een bakkie koffie begonnen de ideeën te stromen. Ze vond het zeer interessant allemaal en nodigde me uit om aan de eerst volgende team vergadering deel te nemen. Ik mag me dan een soort van komen voorstellen aan rest...hoe leuk is dat! Of ik dan ook flyers wilde maken met beknopte info over wie ik ben, mijn verhaal en wat ik doe...HELL YEAH...dat ga ik zeker doen!

Vandaag ook een super fijne ontmoeting met Reni de Bie van Lief je rouw.nl. Een hele sterke vrouw die na het verlies van haar zoontje een eigen praktijk begonnen is voor rouw-verlies-levensbegeleiding. Ze schreef meerdere blogs voor NEL Magazine en is sinds kort ook gestart met haar eigen podcasts! Zeer actieve en inspirerende vrouw waardoor onze ideeën al snel 1 plan vormde....

Geniet nog van je dag mooi mens!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.