Het moeilijkste deel van herstel

Het moeilijkste deel van herstel

"Ik geloof dat het moeilijkste deel van herstel (Ik gebruik bewust geen genezing want het is geen ziekte) nadat je iemand hebt verloren van wie je houdt, is om de JIJ terug te vinden die met hem/haar is weggegaan."

Deze kreeg ik laatst via de app binnen van iemand en ik voelde hem meteen. Eigenlijk heb je meteen 2 rouwprocessen te pakken, het verlies van een ouder maar ook het verlies van jezelf die met hem/haar meeging.

Ik deel graag enkele tips met je die je kunnen helpen bij het terugvinden van jezelf:

Sta jezelf toe te rouwen en alle emoties te voelen. Omarm de herinneringen aan je ouder. Luister naar je behoeften en geef jezelf wat je nodig hebt. Begin met kleine stappen en heb geduld Deel je reis met vrienden, familie of een rouwcoach zoals ik Laat los als het nodig is voor je persoonlijke ontwikkeling Sta open voor groei en nieuwe ervaringen

Deze stappen kunnen jou helpen om, na het verlies van een ouder, jezelf weer terug te vinden. Het is een persoonlijke reis vol ups en downs die mogelijk wordt met geduld, liefde en steun.

Herontdek jezelf - Neem vandaag de eerste stap naar herstel en groei.

Ik heb deze reis al gemaakt en daarom ben ik dé coach die jou kan helpen bij deze persoonlijke reis. Elke reis is anders maar ik deel graag mijn ervaringen met jou zodat jij deze reis niet alleen hoeft te maken.

José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

๐˜Š๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.