Holistisch en energetisch: Wat is het eigenlijk?

Holistisch en energetisch: Wat is het eigenlijk?

Je ziet al regelmatig iets van me voorbij komen over chakra's e.d. en dat is ook de reis die ik nu aan het maken ben. Mijn coaching krijgt steeds meer holistische en energetische vormen. Of ja...de vorm was er al maar nu 'zie' en 'voel' ik het echt. Tijd om even uit te leggen wat het nu eigenlijk is:

Holistisch, dat betekent dat we naar het grotere plaatje kijken. We kijken niet alleen naar de buitenkant van onze gezondheid, maar ook naar wat er van binnen gebeurt. Het draait om het begrijpen van de connectie tussen ons lichaam, onze geest, en zelfs onze ziel. Alles staat met elkaar in verbinding.

Energetisch, dat heeft alles te maken met de energie die door ons lichaam stroomt. Denk aan die positieve vibes waar mensen het over hebben.

Onze overtuiging is dat we allemaal een soort energetisch veld hebben dat invloed heeft op hoe we ons voelen. Daar kun je dus mee werken!

Dus, holistisch en energetisch gaan hand in hand. Samen bieden ze ons een complete aanpak om onze gezondheid te verbeteren. Ze helpen ons begrijpen wie we echt zijn en hoe we in balans kunnen komen.

Binnenkort ga ik een 2-daagse basic master cursus volgen om te leren werken met multidimensionale energie zodat ik chakra- en aura healing in kan/mag zetten tijdens mijn coaching.

Meer weten over mijn coaching, laat het me weten! 

José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.