"Ik weet niet zeker of ik wel over mijn verlies kan of wil praten."

"Ik weet niet zeker of ik wel over mijn verlies kan of wil praten."


Dat begrijp ik. Over jouw verlies praten, laat staan erover nadenken of je dat wel wilt, kan behoorlijk lastig zijn. Het voelt als een onbekend terrein, en de gedachte eraan kan voor twijfel zorgen. Maar weet je, dat is helemaal oké. Het betekent niet dat je zwak bent of dat je het niet aankunt. Integendeel, het laat juist zien dat je bewust bent van je gevoelens.

Mijn bedrijf heet niet voor niets zonder MOETEN op blote voeten. Je moet niks van mij en veel mag. Het is jouw reis, jouw tempo. Als jij er klaar voor bent om te praten, sta ik voor je klaar. Als je dat nog niet bent, begrijp ik dat ook. Het belangrijkste is dat jij je gehoord en gesteund voelt, op elke punt in jouw rouwproces.

Dus, tackle jij de twijfel én ga je de uitdaging aan? Voel jij diep van binnen dat dit is wat je nodig hebt? Laten we gewoon ff kletsen via een online kennismakingsgesprek, het verplicht je tot niks. Zo kun jij goed voelen of ik jouw coach ben.

Neem meteen contact op:
https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

Gun jezelf een gesprek met mij, ik beloof je dat je dat al helpt!

José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.