Aannames: De onzichtbare muur tussen mensen

Aannames: De onzichtbare muur tussen mensen

 

Nieuwsgierig waarom sommige mensen zo'n muur lijken te bouwen? Nou, ik vraag het me ook af. Soms komt het gewoon neer op aannames. Ze hebben nooit écht met anderen gepraat over hun gevoelens en emoties. Ze denken vaak dat niemand geïnteresseerd is in hun verhaal of dat mensen simpelweg te druk zijn dus wagen ze de sprong maar niet. Lekker makkelijk en veilig.

Maar weet je wat? Die gedachten zitten vooral tussen je oren. Je weet pas zeker wat anderen denken als ze het je vertellen nadat jij je verhaal hebt gedaan. En ja, dit kan confronterend zijn maar ook heel verhelderend.

Het is super belangrijk om jouw gevoelens, emoties en verhalen te delen. Het kan leiden tot begrip en steun van je omgeving. Geen garantie, maar zoals ik altijd zeg: 'Wat is het mooiste dat kan gebeuren als je het gewoon probeert?' Gewoon doen, want je zult merken dat het meestal wel meevalt.

Bang om de eerste stap te zetten? No worries, ik ben er om je te helpen! Stuur gewoon een berichtje via  ☎️ 06 10 80 51 23, ik ga graag in gesprek.

 José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator
https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.