Te weinig zelfliefde of toch niet?

Te weinig zelfliefde of toch niet?

"Eigenlijk wel goed dat je niet zoveel cliënten hebt, dan gaan er misschien ook niet zoveel mensen dood." 🥀

Dit zei laats iemand tegen me, toen ik vertelde dat het momenteel rustig is in mijn praktijk. Het is een dubbele zin, althans voor mij, want het is natuurlijk fijn als er niet zoveel mensen doodgaan maar aan de andere kant weet ik ook dat er heel veel vrouwen zijn die worstelen met een verlies maar er niks mee willen/durven doen.

Te weinig tijd (tijd heb je niet, tijd mag je maken), te weinig geld (als je echt wil kan ik je zo 56 tips geven om extra geld te sparen) en het ergste nog (vind ik) TE WEINIG ZELFLIEFDE. ❤️

 

Tijdens gesprekken heb ik het allemaal voorbij horen komen en dan niet in deze exacte woorden maar tussen de regels door. Tussen de regels door hoor ik dat ze er geen tijd voor willen maken, hoor ik dat ze er geen geld voor over hebben en tussen de regels hoor ik dat ze het zichzelf niet waard vinden en dat vind ik echt fucking jammer. Jammer voor hun, jammer voor JOU! 🫵

Ben jij zo iemand die het zichzelf niet waard vind? Die alles en iedereen op nummer 1 heeft staan behalve jezelf? Die bang is voor de reacties van anderen? Die, diep in je hart, wel hulp wil maar gewoon geen idee waar je kunt beginnen? 🤔 

Ik ben jouw begin, ik ben jouw volgende stap in jouw rouwproces. Laten we gewoon eens kennismaken en dan kan je nog voelen of je het jezelf waard vind (en of ik bij je pas als coach), het verplicht je tot niets enne...die 30 minuten krijg jij geheel GRATIS! 💰

Al die smoesjes, die jouw hoofd verzint om het maar niet te hoeven doen, gaan dus in dit stukje niet op.

Stuur me gewoon een DM of neem contact op via de andere opties die ik je bied...en dit alles om jou te helpen...OMDAT JE HET WAARD BENT!

https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/contact

👣 José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.