Mijn playlists van troost, steun en reflectie

Vandaag had ik het ineens, ik voelde dat ik de muziek wilde luisteren die op de crematies van ons pap en ons mam gedraaid zijn. De ene keer voel ik dat ik foto's wil bekijken van vroeger en de andere keer ga ik stuk voor stuk elke kaart zitten lezen die we destijds kregen. Ik schrijf ook bewust VOEL want het is niet iets wat ik me bedenk om te gaan doen. Het gevoel komt ineens bij me naar boven en dat is niet voor niets, mijn onderbewuste wil daar iets mee...

Dus.....doe ik er iets mee. Ik weet (uit ervaring) dat dit soort dingen me nog steeds steun en troost bieden ook al overleed ons mam in 2009 en ons pap in 2017. Rouw is nooit klaar...het is er altijd en zoals je leest kan het ineens omhoog komen. Ik vraag me nooit af waarom of zo...nee....ik geef er gehoor aan.

Door dat te doen...help ik mezelf...het is blijkbaar iets wat ik op dat moment nodig heb.

Ik voel dat ik beide playlists (zie afbeelding) met jou wil delen, misschien zitten er nummers tussen die jou ook mee terug nemen naar een bepaald moment in je leven. Ik hoop dat ze jou, net als mij, troost en steun bieden en op deze manier wil ik je ook laten voelen dat je niet alleen bent.

Zelfs na 14 jaar (er is geen lang of kort in dit verhaal) kan rouw ineens aan je deur staan. Doe de deur gewoon open, laat het binnen en omarm wat het jou wil zeggen.

Wil jij die deur wel opendoen maar niet alleen, laat het me weten. Met mijn ervaring kan en wil ik jou helpen.
Contact | Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

👣 José | Rouw- en verliescoach | Geaarde motivator

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.