Dit wil je niet

Kies jij voor een GEZOND en GELUKKIG leven?

Als je jouw rouwproces negeert en gewoon probeert door te gaan alsof er niets gebeurd is, kunnen er een aantal vervelende toestanden bijkomen (als ze er al niet zijn).

❌Onderdrukte gevoelens van verdriet, woede en verwarring kunnen als een emotionele achtbaan op en neer gaan. Op een dag voel je je misschien oké, maar op een ander moment kan alles instorten.

❌Je lichaam kan ook gaan protesteren. Slapeloze nachten, vermoeidheid, hoofdpijn en zelfs gezondheidsproblemen kunnen de kop opsteken.

❌Mensen om je heen kunnen het moeilijk vinden om met je om te gaan als je voortdurend in de rouw blijft hangen zonder ermee om te gaan. Het kan leiden tot spanningen en afstand in relaties.

❌Het wordt lastig om je te concentreren op je werk of om normaal te functioneren in het dagelijks leven als rouw onbeheersbaar wordt.

❌Uiteindelijk kan onverwerkte rouw je levenskwaliteit aantasten. Het voelt alsof je vastzit en niet vooruit kunt komen.

Een rouwproces duurt niet lang of kort, het is niet tijdsgebonden en iedereen heeft zijn eigen tempo. Als je merkt dat jouw rouw je leven blijft beïnvloeden, zoek dan hulp. Hulp in de vorm van een ROUWCOACH zoals ik. Ik ben er om je te helpen omdat je dit alles niet alleen hoeft te doen.

Kies jij voor een GEZOND en GELUKKIG leven of kies je voor een leven dat beheerst wordt door jouw rouwproces?

Plan nu jouw kennismakingsgesprek: https://calendly.com/agenda_zondermoetenopblotevoeten/30min

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.