Ik heb hier meer te doen...

Ik heb hier meer te doen...

Ik kan het niet benoemen en kan het niet uitleggen maar ik VOEL de laatste tijd steeds sterker dat ik hier (in deze wereld) meer te doen heb dan alleen vrouwen coachen na het overlijden van een ouder. Dit blijf ik zeker doen, geen twijfel over mogelijk maar ik ga mijn oogkleppen afzetten.

Er zijn zoveel vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld, eigenwaarde en gevoel. Zoveel vrouwen die hun gevoel niet durven te volgen, zoveel vrouwen die zichzelf niet op nummer 1 hebben staan. Weet je hoeveel energie het je kost als je alsmaar doet wat een ander van jou verwacht en niet wat je zelf écht wil....dat is toch eeuwig zonde. Het verlies van (een stukje van) jezelf is ook ROUW...en als je het mij vraagt...de meest erge. Ook daar wil ik vrouwen mee helpen en ja....IN DE NATUUR en op BLOTE VOETEN.

Ik wilde het "blote voeten gedoe" (zoals ik het altijd noem) geen actief onderdeel laten zijn van mijn bedrijf. Mijn hoofd zei dat het niet kon in combinatie met rouw maar mijn hart zegt de laatste tijd iets anders. Waarschijnlijk schreeuwt mijn hart het al langer maar ik hoorde het niet....

Nu hoor ik het wel en ook nog eens heel duidelijk dus ga ik door met mijn hart volgen en spreid ik mijn vleugels (en armen) verder uit.

Hoe en wat weet ik nog niet precies, dit is wat het nu is. Ik heb nog wel wat innerlijk werk te verrichten en dat is ook precies waar ik de laatste tijd ook regelmatig mee bezig ben. Alhoewel ik het al lang ken maar er niks mee deed, ben ik me nu toch meer aan het verdiepen in mijn Human Design. Eens kijken of (en hoe) dat me verder gaat helpen...wordt vervolgd.

Oja en een dikke DANKJEWEL voor alle collega's/vrienden die ik hierover gesproken heb én waarvan ik super waardevolle feedback heb mogen ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.