Elke dag is een kans om te groeien, ook tijdens rouw.

MARKETING BOOST traject 

voor ondernemers

Ben jij actief in de uitvaartbranche en worstel je met het bereiken van je ideale klanten? Voel je je overweldigd door vragen en weet je niet waar je terecht kunt voor antwoorden? Ondernemen in de uitvaartbranche is inderdaad een uitdaging die lef, zelfverzekerdheid en doorzettingsvermogen vereist. Zoals een mede-ondernemer onlangs zei, "Ondernemerschap in uitvaartland is een vak apart," en dat is absoluut waar! Als jij ook met deze uitdagingen te maken hebt en graag meer zelfvertrouwen zou willen hebben om jezelf te onderscheiden in de uitvaartbranche, dan ben ik er om je te helpen!

Als je in een andere branche werkt of van plan bent om dat te gaan doen en je voelt diep van binnen dat je mijn begeleiding nodig hebt? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta open voor gesprekken met iedereen die mijn hulp kan gebruiken!

Mijn verhaal:

✔️Op 10 februari 2022 zette ik de eerste stap en werd ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf.

✔️Op 28 februari 2022 meldde mijn allereerste klant zich aan voor mijn ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject. (mijn officiële startdatum was 10 maart 2022, maar zij had dringend mijn hulp nodig.)

✔️Op 18 mei 2022 sloot mijn tweede klant zich aan bij mijn ROUW, KAPPEN NOU! wandelcoaching traject, gevolgd door nog 2 cliënten in november 2022!

✔️Op 7 augustus 2022 verwelkomde ik de eerste deelnemer voor mijn ROUWARBEID WORKSHOP, enzovoort.

Ikzelf heb ook een businesscoach gehad die me de basisvaardigheden heeft bijgebracht. Door het gewoon te doen (dit is cruciaal) en mijn eigen persoonlijke aanpak toe te voegen, verwelkomde ik al mijn eerste klant in dezelfde maand waarin ik mijn bedrijf oprichtte! Ik gun jou hetzelfde succes, en ik ben ervan overtuigd dat jij dit ook kunt bereiken als je echt gemotiveerd bent en weet hoe je het moet aanpakken!

Daarom heb ik speciaal voor jou het MARKETING BOOST traject ontwikkeld voor slechts een investering van:

€ 899,- 

Het genoemde bedrag is exclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

(Bedrag inclusief btw: 1.087,79)

(Vooruitbetaling)

 

Wat koop je dan concreet:

Een werkboek in PDF vorm met 6 thema's:
Thema 1:  Ideale klant (5 modules)
Thema 2: Welk probleem heeft jouw klant 
Thema 3: Welke oplossing wil jouw klant 
Thema 4: Wat levert het jouw klant op 
Thema 5: Waar is jouw klant 
Thema 6: Het verkoopgesprek (2 modules)

6 x een ONLINE coach sessie van 90 minuten:
Per sessie behandelen we 1 thema. Bij de start van jouw traject stuur ik jou thema 1. Daar ga jij mee aan de slag, je werkt dit helemaal uit en dit gaan we bespreken tijdens de online sessie die dan bij thema 1 hoort. Na sessie 1, stuur ik jou thema 2 enz. De online sessies liggen niet vast maar daar komen we samen zeker uit.

Je mag me ook altijd een bericht sturen als je even vastloopt in een thema.
Ik geef jou dan graag wat input zodat jij weer verder kunt met jouw traject.

Maximaal 12 maanden


Op donderdag 26 januari 2023 gaf ik een gratis Q & A sessie, vol met marketing tips en tricks.
Dit was mijn reactie, direct daarna.

Reacties van deelnemers:

"Wat een energie straal je uit. 1 en al passie en vet gaaf te horen dat je meteen een traject met werkboek hebt ontwikkeld. Yes, dat is echt jouw ding"

- Manon Boumans -
van Wopi

 

"Het was ronduit inspirerend om deze Q & A bij te wonen. Heerlijke vibe, lekker met de beide voetjes op de grond. Goede tips gehad van José. Maar ook het van gedachte wisselen met elkaar: GOUD. Bij twijfel doen: neem contact op met José van Breugel."

- Monique Kronenberg -

van Moed Coachpraktijk

"Yes ik was er bij! En ook al doe ik al heel veel, pas ik echt alles toe, heb ik vandaag toch weer nieuwe adviezen, tips en inzichten gekregen waar ik weer mee aan de slag kan."

- Bianca Krol -
van Biancakrolcoaching


"José vraagje...ik ga nu starten als mental coach. Ik heb ook al een item bedacht en kan het onderbouwen maar hoe krijg ik hier klanten voor?"

Dit was de vraag die Miranda van Krugten stelde toen ze voor de eerste keer een privé bericht naar me stuurde. Ik ging meteen weer helemaal AAN want ze was niet de eerste mede ondernemer in de uitvaartbranche die me dit vroeg.

Ik ging met haar in gesprek via Teams, gaf haar tips en tricks die ze los kon laten op haar eigen bedrijf en hield haar een spiegel voor. 

In dit filmpje vertelt Miranda jou hoe haar ervaringen met mij zijn en waarom je met mij zou mogen werken. Heb je na dit filmpje nog vragen of wil je óók met mij werken?

Laat het me weten!Na het zien van deze filmpjes én de reacties van de deelnemers voel jij toch aan alles dat dit MARKETING BOOST traject helemaal is wat jij op dit moment nodig hebt!


Ik vind het zelf fijn om een compleet beeld van iemand te hebben tijdens een kennismaking dus doe ik mijn kennismakingsgesprekken ONLINE (Teams of WhatsApp videobellen.)