Elke dag is een kans om te groeien, ook tijdens rouw.

In de toekomst ga ik ook aardingssessies (op blote voeten in de natuur) aanbieden. In welke vorm (en voor welke investering in jezelf) voel ik nu nog niet maar tot die tijd heb ik alvast iets heel moois voor je.


Wist je dat slechts 20-30 minuten per dag met je blote voeten op de aarde staan al kan bijdragen aan een gevoel van innerlijke rust? En het beste is dat je al binnen een week verbeteringen kunt merken als je dit dagelijks doet!

Dit eenvoudige ritueel heeft tal van voordelen, waaronder:

  1. Het vertragen van je hartslag.
  2. Het verlagen van je bloeddruk.
  3. Het vertragen van je ademhaling.
  4. Het verminderen van stress.
  5. Het ontgiften en afvoeren van schadelijke stoffen.
  6. Het verhogen van je energieniveau.
  7. Het hebben van ontstekingsremmende eigenschappen.
  8. Het versterken van je immuunsysteem.

Verlang jij naar minder stress, minder lichamelijke klachten en meer energie? Wil jij een diepere verbinding met zowel jezelf als de natuur ervaren?

Dan heb ik een waardevolle groep die perfect bij jou past! Ontdek hoe je deze eenvoudige praktijk in je dagelijkse leven kunt integreren voor een betere gezondheid en welzijn. Doe mee en ervaar de voordelen van aarding voor jezelf!

Aarden in de natuur facebook groep

In deze groep delen we waardevolle informatie, handige tips, doeltreffende trucs, persoonlijke ervaringen en boeiende oefeningen met betrekking tot het aarden in de natuur, en dat allemaal op blote voeten. 

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen!

Let op: Het aarden is volledig op eigen verantwoordelijkheid, en ik, José van Breugel, kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel letsel of het uitblijven van bepaalde ervaringen.In bovenstaande video neemt Sky Cowans je mee op een fascinerende reis waarin ze een hele week volledig blootsvoets door de natuur gaat, om de praktijk van 'aarden' uit te proberen. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen gedurende deze week, waarin ze zich volledig onderdompelt in de natuur en haar verbinding met de aarde verkent. Bovendien onthult ze de wetenschappelijke aspecten en het baanbrekende onderzoek dat tot op heden is uitgevoerd op het gebied van aarden.

Ontdek meer over haar avontuurlijke ontdekkingsreis en de impact van aarden op ons welzijn in deze boeiende video.