Elke dag is een kans om te groeien, ook tijdens rouw.

Rouw en 𝗛𝗨𝗠𝗔𝗡 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡

Rouw en human design

Human Design is een spiritueel systeem dat is gebaseerd op de principes van de astrologie, de I Tjing, de Kabbalah en de chakra's. Het is ontwikkeld door Robert Allan Krakower, ook bekend als Ra Uru Hu, in de jaren 1980. Human Design stelt dat ieder mens uniek is en dat er een specifieke blauwdruk is voor hoe we het beste kunnen functioneren in het leven. Deze blauwdruk wordt bepaald door de tijd en plaats van onze geboorte en is vastgelegd in onze geboortehoroscoop.

Volgens Human Design zijn er vijf verschillende energetische typen die elk een andere manier hebben om te leven en te werken: Manifestors, Generators, Projectors, Reflectors en Manifesting Generators. Elk type heeft zijn eigen specifieke strategie en autoriteit om beslissingen te nemen.

In een rouwproces kan Human Design helpen door meer inzicht te geven in hoe iemand het beste kan omgaan met zijn of haar emoties en gevoelens tijdens deze moeilijke tijd. Het kan bijvoorbeeld helpen om te begrijpen waarom sommige emoties zo intens zijn, en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook kan Human Design helpen om te begrijpen hoe je het beste kunt communiceren met anderen tijdens dit proces, en hoe je steun kunt vinden bij de mensen om je heen.

Door je eigen Human Design te bestuderen kun je leren hoe je het beste kunt omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt tijdens een rouwproces. Het kan helpen om meer inzicht te krijgen in je eigen kracht en potentieel, en om beter te begrijpen hoe je je eigen leven kunt vormgeven in deze nieuwe fase van je leven.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.